Downloaden van het programma naar uw mobiele telefoon

Om gebruik te maken van HoleZero.nl dient u het programma Golfscore te downloaden naar uw mobiele telefoon.
Hiervoor stuurt u een SMS bericht met de text "Golfscore" naar telefoonnummer 3669. U ontvangt binnen enkele minuten een SMS bericht en een zogenaamd dienstbericht. Het SMS bericht bevat de link naar uw persoonlijke versie van het Golf Score programma. Het dienstbericht of browser melding bevat een automatische link naar uw persoonlijke versie van het programma GolfScore, waardoor het downloaden van het programma automatisch start indien u daarvoor toestemming geeft.

Wilt u geen gebruik maken van onze SMS service voor het downloaden van het Golfscore programma, dan kan u de downloadlink hier opvragen. De downloadinstructies en link worden dan verstuurd naar uw email adres.

De aan u toegestuurde link opent u in uw WAP Browser van uw mobiele telefoon. Indien u gebruik maakt van een telefoon die geschikt is voor JAVA toepassingen dan zal het Golfscore programma automatisch starten met downloaden. Volg de instructies van uw telefoon op. Lukt het downloaden niet meteen de eerste keer probeer het dan gelijk nog eens. Het kan zijn dat u even geen goede verbinding met het netwerk hebt. Nadat het downloaden afgerond is kan u het programma gebruiken. De eerste keer dat het programma opstart zal er verbinding worden gemaakt met de server van HoleZero om uw versie van het programma te registreren.

Voor het succesvol downloaden van het programma dient uw telefoon ingesteld te zijn voor het gebruik van WAP. De meeste telefoons zijn door uw provider al voorzien van WAP instellingen. Deze instellingen zijn echter vaak niet geschikt voor het downloaden van programma's naar uw telefoon. Op onze WAP pagina staan voor de meest gangbare telefoon fabrikanten een link naar de WAP instellingen pagina van de fabrikant. Hier kan u de juiste instellingen voor uw telefoon / netwerk opvragen.

Privacy statement:
Wij behandelen uw persoonlijke gegevens, zoals uw telefoon nummer en / of email adres als vertrouwelijk. Holezero gebruikt uw gegevens voor administratieve doeleinden. Wij zullen geen SMS of e-mail uitingen, anders dan de door u opgevraagde downloadinstructies, scorekaarten, toegangscodes en aankondigingen van nieuwe versies van de golfscoreteller, naar u versturen. Tevens zullen uw gegevens niet voor commerciele doeleinden aan derden beschikbaar gesteld worden.

  Advertenties:Adverteren | Contact | Links | WAP | Disclaimer | Homepage