Holezero.nl biedt u een golf score kaart op uw mobiele telefoon. Met deze toepassing kan u uw golf score tijdens het golfen eenvoudig bijhouden. Elke slag die u maakt op de hole voert u door middel van één toetsaanslag op uw telefoon in, waarbij op basis van de actuele baaninformatie en uw handicap automatisch uw stableford score wordt bijgehouden!

De toepassing geeft u de mogelijkheid om (op dit moment) van golfbanen in Nederland de baaninformatie te downloaden, berekend indien gewenst uw actuele handicap op basis van de gespeelde banen en kan uw golf score kaart naar een door u opgegeven e-mail adres verzenden of bewaren in uw persoonlijke database op deze site.
Kijk onder de link golfbanen voor het actuele overzicht van beschikbare golfbanen. Natuurlijk is het ook mogelijk handmatig baaninformatie op te geven.

Om de toepassing te kunnen gebruiken dient u in het bezit te zijn van een voor Java toepassingen geschikte mobiele telefoon. Gebruikt u een Nederlands mobiel telefoon nummer dan zenden wij de downloadinstructies gratis per SMS naar uw mobiele telefoon. Kan of wilt u de download instructies niet per SMS ontvangen, dan bieden wij u de mogelijkheid om deze per email naar u toe te sturen.

Een overzicht van geschikte telefoons vindt u onder de link telefoons.

Dankzij onze "baansponsors" kunnen wij het golfscore programma, baandownloads en scorekaart verzendingen geheel GRATIS aan u aanbieden!

Wilt u ook Holezero.nl gebruiken? Stuur dan het SMS bericht "Golfscore" naar telefoonnummer 3669 en u ontvangt de informatie om Holzero.nl te gebruiken. (GEHEEL GRATIS! U ontvangt 2 gratis SMS berichten met de opstartgegevens). Kijk ook onder de link download voor installatie details en de benodigde WAP instellingen.
  Advertenties:Adverteren | Contact | Links | WAP | Disclaimer | Homepage